Zwaag

12 zonnepanelen  400 Wp met een Huawei omvormer en optimizers

Tom de Wit
Tom de Wit
2023-09-13
Snelle actie door de jongens van Karsten Energy. Snel en kundig. Alles inzichtelijk via een app. Ideaal. Nu moet de zon de rest doen 🙏🏻 aanrader!
catrina nijboer
catrina nijboer
2023-08-26
Dit bedrijf is echt een aanrader bedankt voor het snelle plaatsen van de zonnepanelen ook zeer tevreden over de communicatie
Jaap van Ispelen
Jaap van Ispelen
2023-08-24
Na meerdere offertes te hebben ontvangen, was de offerte van karsten engery het meest aansprekende voor mij. Tijdens het bezoek thuis heb ik ruim voldoende informatie gekregen om met dit bedrijf in zee te gaan . Na drie weken werden de panelen geplaatst door zeer bekwame mensen. Deze waren goed op elkaar in gespeeld en erg vriendelijk en zeer behulpzaam bij het aanmelden bij liander. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor het plaatsen van zonnepanelen.
Heidi De jong
Heidi De jong
2023-08-10
Keurige jongens , goed werk geleverd . Alles duidelijk uitgelegd. Snelle levering.
Carla Dop
Carla Dop
2023-08-06
Erg blij dat ik met deze vakkundige jongens in zee ben gegaan. Houden zich aan de afspraken. Snelle levering en plaatsing van de panelen plus aanpassing van de meterkast. Werken veilig en laten alles netjes achter. Bereid om een tandje harder te werken. Zeker een dikke 5 sterren verdiend, omdat ze zelfs kosteloos een paar dakpannen hebben vervangen, die een beunhaas daarvoor had stuk getrapt op het dak. Zelfs nog een los hangende kabel bij de zonnepanelen van de buren vastgemaakt. Mooie samenwerking met elektricien. Positieve energie dit team!
Henk Zoetemeijer
Henk Zoetemeijer
2023-08-02
Vandaag 2 augustus 2023 zijn er 7 zonnepanelen geplaatst door de mannen van Karsten Energy. We zijn super tevreden over alles wat de mannen hebben gedaan. Vanaf de offerte tot de plaatsing.Succes verder mannen. Jullie zijn toppers.
Bernard Moeskops
Bernard Moeskops
2023-07-28
Top bedrijf! Komen afspraken na, zijn bereikbaar en leveren keurig werk af. Ze monteren niets zonder eerst te hebben aangegeven wat ze gaan monteren, hoe ze dat gaan doen, waarom en of je het er mee eens bent. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent. Achteraf helpen ze nog met het installeren van de app en het aanmelden op het energienet. Na contact te hebben opgenomen kreeg ik binnen een paar dagen een bezoekje voor de schouw. Daarna kon het op zeer korte termijn ingepland worden, in tegenstelling tot vele andere partijen. Ook zijn deze jongens goed op elkaar ingespeeld dus naast een leuke sfeer zijn ze ook nog eens razendsnel.
Wim Commandeur
Wim Commandeur
2023-07-17
Zeer deskundig personeel, goede uitleg. Plaatsen van de zonnepanelen en het electra werk, is keurig netjes gedaan. Reageren heel snel op vragen, ook na het plaatsen. Voor het plaatsen werd eerst de situatie bekeken, zodat ze niet voor verrassingen kwamen te staan.
Danielle Rischen
Danielle Rischen
2023-07-14
Supertevreden! Zonnepanelen zijn een maand geleden vakkundig geplaatst. Prettig contact, goed advies en erg vriendelijk.
Sonja Visser
Sonja Visser
2023-07-14
Gister bij ons 20 zonnepanelen geplaatst. Alle afspraken goed en snel nagekomen. Goed meedenken. De mannen werken netjes, leggen alles goed uit. Binnen een dag alles voor elkaar. Al met al een goede indruk en keurig werk. Groetjes uit Heerhugowaard.