Batterijen

De Huawei Luna 2000-So- 5-10-15-20-25-30 Kwh batterij

Bent u klaar voor de toekomst?

Wanneer de salderingsregeling wordt afgeschaft, wordt het zeer aantrekkelijk om de stroom uit je zonnepanelen op te slaan voor eigen gebruik! Dit met het oog dat zonnestroom altijd gratis is, dan de stroom van het net!

Informatie

Zonne-energie is een bron die overdag wordt opgewekt, maar vaak onbenut blijft, vooral wanneer we niet thuis zijn. Het gevolg is dat de overtollige energie wordt teruggevoerd naar het elektriciteitsnet, dit kan geld kosten.

Bij Karsten energy hebben we de perfecte oplossing: onze Huawei Luna 2000 thuisbatterij. Met deze slimme power sensor vergroten we je energieonafhankelijkheid aanzienlijk tussen de 60% en 90%

Hoe werkt het?

Wij komen altijd geheel verblijvend langs om uw situatie te beluisteren en de wensen aan te horen. Vanuit daar kunnen wij de capaciteitvan de batterij berekenen die het beste bij u past.

Alles besproken? Dan kunnen wij een vrijblijvend offerte maken.

Offerte akkoord? Wij overleggen samen de montage datum en regelen we van A tot Z alles!

Het systeem is 100% configureerbaar, alles bij te houden in uw app.
Wij montitoren altijd mee met het systeem zodat uw batterij altijd het maximale blijft werken
Veiligheid dankzij Lithium-batterijtechnologie en laagspanningsbatterij. Thuisbatterijen zijn normaliter lithiumbatterijen, oftewel li-ion accu’s. Lithium biedt veel voordelen, maar er zijn ook potentiële risico’s. Daarvan gaat de meeste aandacht uit naar het brandgevaar.De batterijtechnologie van Huawei is daarentegen zeer veilig. Zo is in de batterijcellen gebruikgemaakt van een speciale chemische verbinding, namelijk lithium-ijzer-fosfaat. Hierdoor kunnen deze cellen zeker niet zomaar in brand vliegen. Enzit in elke batterijmodule van Huawei een slim batterijmanagementsysteem dat constant de cellen in de module inspecteert
Het is mogelijk om in het stroomnet te handelen met ons systeem dit houdt in dat er een home manager in de meterkast wordt geplaats die vervolgens de stroom inkoopt op de laagste prijs en verkoopt met een hogen prijs.
Een volledig geïntegreerd systeem.
Afstemming op uw behoefte door schaalbare batterijcapaciteit.
Mooi ontwerp waardoor de plaatsing op veel plekken mogelijk maakt bijvoorbeeld in de garage schuur etc.
Tot wel 10 x efficiënter laden en ontladen dan standaard systemen met een power sensor. De thuis batterij is dc gekoppeld aan de omvormer zodat u direct de zonnestroom oplaadt en ontlaad op de gunstige momenten.
Batterij geschikt voor 1 en 3-fase omvormers
De batterij systemen zijn parallel geschakeld

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

(links naar rechts) 5kWh, 10kWh, 15kWh

Onze projecten

Bekijk onze projecten!